Дарина си призна: Най-големият ми успех е майчинството

11.05.2015 09:30 | Видян 2368 пъти

Дарина си призна: Най-големият ми успех е майчинството

Дарина Павлова чистосърдечно си призна във Фейсбук, че най-голямото й постижение в живота е да бъде майка. Тя придружава простия факт със снимка на двете й деца Паола и Илия - Калоян и на щерката от първия брак на Илия Павлов - Венци. Дарина разчиташе най-сетне да стане суперзвезда като жури на шоуто България търси талант, ала това не се случи.
Опитите й да се прочуе започват в края на соца и зората на демокрацията, когато се снима в 3 филма. никоя от ролите обаче не я отличава, а показването на бюст в А сега накъде на Рангел Вълчанов е най-високото й арт постижение.

Десет години по-късно Дарина се завърна като организатор на конкурса, избрал за Мис България Ивайла Бакалова. След убийството на Илия Павлов неговата госпожа Мулти десетина години изобщо не щеше и да чуе за България.

В международен план за Дарина се чу, когато Хилари Клинтън и върна дарен на кампанията й за сенатор чек. Оказа се обаче, че според признанията на Дарина, след като беше и сенатор, и държавен секретар, смехотворните 1000 долара така и не са върнати от кандидат-президента на САЩ .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !