Поли и Ненчо - оперетни звезди

08.05.2015 17:20 | Видян 1719 пъти

Поли и Ненчо - оперетни звезди

Премиерата на мюзикъла за деца и възрастни Грозното пате по едноименната приказка на великия  датски разказвач  Ханс Кристиян Андерсен, ще се случи след броени часове! На 9 и 10 май от 11:00ч. на сцената на Независим театър (бивш Модерен театър).

След невероятния успех на хитовия мюзикъл Аладин, творческия му екип се зае с прекрасната и нелека задача, да превърне друга, обичана от всички деца по света, приказка, в музикално-сценично вълшебство.

Чудната история на Грозното пате идва при своята публика на крилете на музиката, танците и думите, които карат мечтите да се превръщат в истини. На сцената излизат Грозното пате, Патка Сладка, Комшийка Червеношийка, Петел Будилник, Британските гъсоци Хю и Грант, Пуяк Надуяк, Квачка Късокрачка, Котка Кротка, Братчетата Мрън и Гладен съм и разбира се, много малки и красиви лебеди.

Либретото е дело на Иван Ангелов. Музиката – на Марио Балтаджиев, който е и продуцент на спектакъла. Режисьор на мюзикъла е Надя Асенова, хореограф – прима балерината Татяна Янева. Сценография и анимация – Кънчо Касабов.

Невероятните костюми са дело на Антония Попова. Цигулката Амати на световноизвестния български цигулар - Васко Василев, ще изсвири в  „Грозното пате“, една от вълнуващите музикални партии – Три минути до пролетта, изпята от Поли Генова.

Това невероятно изпълнение ще Ви развълнува и ще ви накара да заобичате истински Грозното пате.  Ще Ви се прииска да подкрепите различните и правото им на пълноценен и стойностен живот, каквото е и основното послание на спектакъла.

Ще откриете красотата като смисъл на живота, копнежът към свободата, любопитството към света, като мотив за усъвършенстване, стремежът към мечтите и полета на духа.

„Да си различен не е престъпление. Всеки е красив по своему и трябва да бъде приеман такъв, какъвто е. Всеки носи своя талант. Един ден грозното патенце до вас може да се окаже красив лебед.“ Това ни казват и изпяват от сцената невероятните: Поли Генова, Ненчо Балабанов, Денко Проданов, Цветелин Павлов, Яница Маслинкова, Марина Драгомирецкая, Камен Иванов и Атанас Чопов. Елате и се потопете в тази, спираща дъха, магия, забавлявайте се и ще се почувствате удовлетворени, заредени с положителни емоции и пречистени.




автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !