Моника Валериева се разкая за греховете си

08.05.2015 12:25 | Видян 4043 пъти

Моника Валериева се разкая за греховете си

Плеймейтката и една от най-нашумелите в последно време моделки - Моника Валериева, целуна ръка на дядо Добри и поиска прошка от живия светец, пише в. "България днес". Валериева, която за кратко замени Николета Лозанова в кревата на Валери Божинов и бе причина за една от разделите им преди малко повече от година, се оказа не само тунингована и жадна за слава, но и набожна...

Моделката сподели снимка в социалната мрежа от срещата си с живия светец. Фотосът е запаметил момента, когато Моника се е навела и целува ръка на стареца, чакайки благословията му. Лъскавият начин на живот и луксът, който Валериева не спира да демонстрира във виртуалното пространство, са в абсолютен разрив с фотоса от срещата й със столетника.

"Осъзнала е, че има много натрупани грехове за крехката си възраст и е решила да поиска прошка за тях" - коментират зложелателите на моделката, която съвсем до скоро живееше от издръжката на доста по-възрастен от нея и завидно богат спонсор. Моника е дала и огромна сума за дарение, вярвайки,че така по-бързо ще изкупи греховете си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !