Ивана посреща Хелоуин в Испания

30.10.2008 14:45 | Видян 12018 пъти | Гласували 3

Ивана посреща Хелоуин в Испания

Ивана ще посрещне големия католически празник Хелоуин в страната на фламенкото и коридата – Испания. В навечерието на Вси светии, на 31-ви октомври обичаната певица ще зарадва с концерт българската общност в Палма де Майорка. Задграничните приятели на Ивана вече я очакват и дори са подготвили традиционните за празника тикви, бонбони и сладкиши.

Мегазвездата на “Планета” ТВ ще сподели приятните емоции с дъщеря си Теодора, която с вълнение очаква да види тържествата. Теодора обаче се е подготвила с информация за празника на Вси светии, макар той все още да не е толкова разпространен в България. Характерна традиция на Хелоуин е маскирането с различни костюми, което тази година ще направи и Теодора. Тя все още не е избрала своя маскараден костюм, но ще го направи веднага след пристигането си на Балеарските острови.

На 1-ви ноември пък, Ивана ще зарадва с песните си своите почитатели в Мадрид, където гостува за втори път. През ноември Ивана има още едно международно турне, което е част от събитията, съпътстващи рождения ден на “Планета”. Тя ще гостува на българската общност в Америка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !