Грахич и Лили Йончева си опипват взаимно циците

29.04.2015 11:53 | Видян 4504 пъти

Грахич и Лили Йончева си опипват взаимно циците

С публичното лесбо изпълнение между две от звездите на шоуто се похвали едната от тях – Лили Йончева. Палавата перкусионистка, която от години живее в Лондон и се завърна специално за концерта, и „достойната й заместничка” в бенда – Цветелина Грахич, се награбиха публично, пише Blife.

И… пубисно! Пухкавата перкусионистка и татуираната беквокалистка се опипваха по гениталиите и дори гордо позираха за снимки, пише ШОУ. Йончева явно се е изкефила на вулгарните порно кадри, защото побърза да ги сподели във Фейсбук.

На друга снимка освободеното Лили пък опипва извадените наполовина от бюстието цици на Грахич, която пък е стиснала толкова здраво „най-милото си”, сякаш някой от 17-те хиляди души в публиката ще й го открадне.

На бруталното порно се дивиха „завърналите се блудни синове и дъщери” Деси Добрева, Калин Вельов, Нели Петкова, Николай Арабаджиев.

Както Камен Воденичаров разкри в интервю за изданието преди седмица, най-големите звезди на легендарното предаване и съучастници в най-успешните албуми на „Ку-ку бенд”, сред които самият той, Марта Вачкова, Тончо Токмакчиев, не бяха поканени да участват в реюниън-концерта.

Нещо повече – отказали им дори билети да гледат как някой друг изпълнява техните песни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !