Суетня в болницата! Ражда ли Кейт Мидълтън?

28.04.2015 17:41 | Видян 2151 пъти

 Суетня в болницата! Ражда ли Кейт Мидълтън?

Засилено движение сред полицейските части, разположени пред болница „Сейнт Мери", възбуди стотиците репортери, които очакват раждането на второто дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Папараците, които от дни са обсадили болницата, не пропуснаха необичайното присъствие. Сред тях тръгна мълвата, че херцогинята на Кеймбридж може вече да е родила. Тя се засили още повече, когато репортерка, близка до асистентката на Кейт Наташа Арчър, беше вкарана в болничното крило, охранявана от полицаи. Някои помислиха, че това е самата херцогиня.

По-късно бяха забелязани и обучени кучета, които претърсваха периметъра за подозрителни предмети. Някои предположиха, че униформените искат да се уверят, че сградата е обезопасена. Според други, това е просто „суха тренировка", каквато имаше и преди раждането на принц Джордж пред 2013 година. Тогава полицията многократно „репетира" ситуацията си, за да не се получат издънки по време на истинското събитие.

Бременността на Кейт продължава с около седмица повече от очакваното. Първоначално се смяташе, че тя ще роди в събота - 25-и. След това се появиха слухове, че раждането ще бъде предизвикано изкуствено. Последната дата, на която се залага, е идната събота.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !