Маестрото яхна звяр за 200 бона

28.04.2015 16:24 | Видян 1862 пъти

Маестрото яхна звяр за 200 бона

Чисто ново "Ауди А8" подкара музикантът Евгени Димитров-Маестрото. Папараците на "България Днес" уловиха дясната ръка на Слави Трифонов да се придвижва с новата си покупка на близо 200 бона веднага след грандиознияконцерт в зала "Арена Армеец".

Самият Евгени лично отговаряше за цялостната организация на събитието. Месеци наред Маестрото подготвяше всеки детайл за шоуто. Дългият напълно се довери на Евгени, а след феноменалния успех го възнагради щедро. Макар и да не се е похвалил за новата покупка, колегите на Евгени са убедени, че возилото е подарък именно от Дългия като бонус за добре свършената работа.

„Маестрото сам си избра колата наскоро, но със сигурност Слави му е дал тлъст чек след концерта. Все пак Евгени почти два месеца почти не спеше и беше все в залата, после на репетиции и после пак в залата. Не може да се отрече, че се справи добре“, коментират от екипа.

Самият Слави Трифонов, в последните години даде да се разбере, че Маестрото е най-близкия му човек и му се доверява стане ли въпрос за професионални ангажименти. Отново Евгени Димитров бе този, който организира участието на Крисия в Евровизия й ще участва в провеждането на състезанието, тази година в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !