Мила Кунис на съд за 5 бона

23.04.2015 11:07 | Видян 1545 пъти

Мила Кунис на съд за 5 бона

Приятелка на Мила Кунис от нейното детство е завела дело срещу актрисата за кражба на пиле – домашен любимец. Според Кристина Каро актрисата, с която са били "неразделни", докато са учели в начално училище в Украйна, е отговорна за изчезването на пилето Доги.

Кристина твърди, че е обичала пилето като куче, също както и Мила, която често е идвала в къщата й, за да си играят с животното. И когато изведнъж то изчезнало бъдещата актриса е признала, че тя го е откраднала. Мила е казала на своята приятелка: "Кристина, ти може да имаш всяко друго пиле за домашен любимец, имаш цяла птицеферма".

Според пострадалата приятелка загубата на скъпото животно в ранна детска възраст я е накарало да стане "емоционална развалина" и се е нуждаела от терапия. Когато обаче се е преместила в Лос Анджелис, за да работи върху музикалната си кариера близостта й с Мила Кунис е върнала спомените от травмата и тя отново има нужда от лечение.

Кристина иска от актрисата обезщетение в размер на 5000 долара, с които да бъдат покрити разходите за терапевт и като компенсация за емоционалния стрес, който й е бил причинен.
Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Няма коментари към тази новина !