Зуека си боядисва косата

23.04.2015 10:05 | Видян 1155 пъти

Зуека си боядисва косата

Васил Василев - Зуека е доста суетен и държи много на външния си вид, разказват пред „Всеки ден" приятели на актьора. За да не изглежда като дядо на едногодишния си син, актьорът си боядисвал косата черна. В мерака си да прикрие белите косми, които ставали все повече, Василев използвал къна. Според него така по-малко щяло да си личи, че използва дамски техники в битката с възрастта, отколкото с класическа боя.

Възрастовата разлика между Зуека и половинката му Анна е малко над 10 години, а комикът се потискал от мисълта, че когато излиза на разходка със сина си Стефан, хората, които не го разпознавали, го взимали за дядо на хлапето. Васил започнал не само да боядисва косата си, ами и да се маже с кремовете на половинката си за премахване на бръчки и за стягане на кожата. Тя пък му обяснила, че за силния пол си има специална козметика.

И докато сценичният му партньор Рачков оставя белите косъмчета да избуяват колкото и както си искат, то Зуека следял изкъсо този процес и веднага щом забележел някъде издайническо сиво, веднага цапвал една къна. Жена му Анна имала отговорната задача да му помага в боядисването и да набавя необходимата мъжка козметика за разкрасяване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !