Николета заработва като компаньонка в Монако

22.04.2015 13:59 | Видян 3161 пъти

Николета заработва като компаньонка в Монако

Плеймейтката Николета Лозанова е на романтична почивка с трима бизнесмени в Монако, твърди ПИК, позовавайки се на свои източници. Според запознати с битието на футболната съпруга единият от тримата богаташи, с които се забавлявала водещата на "Папараци", е от Стара Загора и е известен с прякора Свинаря. В града на липите той имал славата на милионер и е любимец на местните дами, въпреки че е чукнал 50-те и няма телосложение на атлет.

След като мълвата за рандевуто на Николета се разчу из средите в шоубизнеса в София, тръгнаха горещи слухове, че Николета била с тримата мъже с една цел - да си оправи финансовото състояние. В момента плеймейтката имала сериозни парични проблеми, след като Валери Божинов спрял да пълни портфейла й. Двамата са разделени от два месеца и той готви развод. Футболистът на "Тернана" обяви, че не иска да има нищо общо с майката на дъщеря си Никол и е твърдо решен да прекрати брака с нея. Още тогава една от версиите бе, че нападателят е зарязал Ни Ло заради изневяра. Заговори се, че щял да плаща издръжка само на щерка си, а за плеймейтката не искал и да чуе.
 
Николета обаче е намерила начин да се спаси. Според източниците ни бизнесмените плащали по 4000 лева на ден, за да си осигурят услугите на плеймейтката в Монако.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !