Принцовете Хари и Уилям на премиерата на новия Бонд

30.10.2008 09:14 | Видян 2715 пъти

Принцовете Хари и Уилям на премиерата на новия Бонд

Принцовете Уилям и Хари минаха по червения килим, опънат на Лестър скуеър за премиерата на филма "Спектър на утехата" (досега по-известен като "Един квант утеха" - бел.ред.) - 22-ия филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд, предаде Ройтерс.

По червения килим освен кралските особи преминаха и звездата на филма Даниъл Крейг, "момичетата на Бонд" Олга Куриленко и Джема Артъртън, френският актьор Матийо Амалрик, превъплатил се в поредния злодей, и носителката на "Оскар" Джуди Денч, която за пореден път участва в приключението. Те бяха аплодирани бурно от стотици фенове, събрали се в центъра на Лондон.

Парите от премиерната прожекция ще бъдат дарени на ветерани от армията. Да видят филма днес бяха поканени 200 военни и техните семейства.

По-късно филмът бе представен и на широката публика в програмата на 52-ия лондонски кинофестивал.

Филмът "Спектър на утехата" излиза на екран във Великобритания на 31 октомври. Той ще се появи по кината в САЩ две седмици по-късно - на 14 ноември. Очаква се да донесе 594 милиона долара от прожекциите си по целия свят.

Българската предпремиера на най-новия филм за Джеймс Бонд - "Спектър на утехата", е днес, само броени часове след прожекцията в Лондон.

Страната ни е втората държава, в която се показва продукцията, съобщиха организаторите от "Heineken".

"Спектър на утехата" е вторият филм, в който Даниъл Крейг се превъплъщава в образа на Джеймс Бонд. Първият бе "Казино "Роял".

Едното от момичетата на Бонд този път е украинката Олга Куриленко, която изпълнява ролята на фаталната жена Камий. Другото е Джема Артъртън. Джуди Денч отново е в образа на М.

Снимките на филма са правени в Панама, Чили, Италия, Австрия и Мексико, информира Асошиейтед прес.

Главната песен към "Спектър на утехата" е записана от ар-енд-би певицата Алиша Кийс и рок музиканта от групата The White Stripes Джек Уайт.

Парчето Another Way to Die е първият саундтрак в историята на поредицата от филми за агент 007, изпълнен от дует. Музиката е на Дейвид Арнолд.

Саундтракът беше пуснат в продажба на 28 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !