Никита отмъщава в новия сезон на хитова шпионска поредица по bTV Cinema

21.04.2015 16:26 | Видян 4886 пъти

Никита отмъщава в новия сезон на хитова шпионска поредица по bTV Cinema

Третият, премиерен за България сезон на „Никита: Отмъщението” стартира по bTV Cinema на 27 април и ще се излъчва всеки делничен ден от 20 часа.
В новите епизоди Никита (Маги Кю), напуснала Отдела след убийството на цивилния й годеник, се заема да отмъсти за смъртта му, като обучава и внедрява Алекс (Линдзи Фонсека) в организацията. Постепенно на нейна страна минава и бившият й ментор Майкъл (Шейн Уест). След като във втори сезон отношенията между Никита и нейното подставено лице претърпяват крах и Алекс дори е натоварена със задачата да залови тандема Никита и Майкъл, в новите епизоди се случва пълен обрат. Никита открива, че нейното протеже Алекс всъщност се е присъединила към Отдела, за да отмъсти за смъртта на баща си. След като й помага да постигне целта си, триото отново се обединява в името на това да се справи веднъж завинаги с Отдела и неговите членове и да ги накаже за всички техни престъпления.

Актрисата в главната роля на сериала Маргарет Денис Куигли, по-известна като Маги Кю, дължи екзотичната си красота на смесения си произход – родена в Хавай, тя е дъщеря на виетнамка и полуполяк-полуирландец. На 18г. се мести в Хонг Конг и става много популярен модел, като променя името си, за да се произнася по-лесно от азиатската публика. Зрителите я познават от кинохитове „Час Пик 2”, „Мисията невъзможна 3”, „Умирай трудно 4”, както и от култовия фентъзи екшън от 2014 г. „Дивергенти”. Маги Кю е сгодена за кинозвездата Дилън Макдермот. Наскоро двамата се включиха в кампания за защита на носорозите от бракониери във Виетнам, които продават роговете им на фармацевти и природни лечители. Екранният партньор на Маги Кю в „Никита: Отмъщението” Шейн Уест има няколко номинации и награда „Изборът на тийнейджърите” за ролята си на Майкъл, познат е на зрителите и от сериала „Спешно отделение”.

продължи >>

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !