Филип Аврамов: На плажа съм нудист и с никого не си го меря

16.04.2015 14:29 | Видян 2332 пъти

Филип Аврамов: На плажа съм нудист и с никого не си го меря

Актьорът Филип Аврамов, който е сред фаворитите в шоуто „Като две капки вода”, е работил какво ли не, за да се издържа. „Бил съм общ работник още преди студентските години. Продавал съм също платове и книги”, признава в новия брой на списание LOVE style Фицата. Той не крие, че голотата на сцената не го притеснява и затова е играл не веднъж както майка го е родила. „Не виждам нищо срамно в това. Аз и без това през лятото предпочитам да съм гол. На плажа съм нудист и с никого не си го меря”, казва с типичното си чувство за хумор актьорът.

Той разкрива, че срещнал съпругата си – актрисата Милена Спиридонова, в театъра. „Видях я на сцената, беше разкрачена и един колега я „обладаваше”. Много се впечатлих от нея. Тя е изключително красива и реших да направя първата крачка. Посрещна ме леко недрожелюбно, но аз си знаех, че обсадата ще падне един ден”, обяснява още Фицата.

След като се оженили, съпругата му не могла веднага да забременее, но от три години се радват на дъщеричката си Рая. Актьорът дори присъствал на раждането й и прерязал пъпната връв, научи Блиц. По-нататък двамата искат да имат още едно.

 

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !