Симона Пейчева с безкомпромисна победа в "И аз го мога"

09.04.2015 13:24 | Видян 1950 пъти

Симона Пейчева с безкомпромисна победа в

Симона Пейчева е победителката в 5-тия лайв на „И аз го мога”. Златното момиче беше както винаги безкомпромисно и представи сложна акробатика на кънки, въпреки че за първи път в живота си обуваше такива. „Имаше малко страх, но все пак го направи. Това е „И аз го мога”- проверка на възможностите в области, които са непознати за вас”, заяви Елена Петрова. Опонентката на Симона - Жана също представи блестящо изпълнение и постави журито пред труден избор. Бившата адреналинка призна, че има проблем с вестибуларния апарат, но въпреки това ще даде всичко от себе си.

Поли Генова бе посъветвана от лекар да почива повече, за да се оправи контузения й глезен по-бързо. Поради тази причина тя не присъства в предаването, а клоунадата бе изпълнена с невероятен професионализъм от Николай Георгиев. Той получи служебна победа и 3 точки повече в актива си.

Елен Колева и Иван Звездев влязоха в съревнование с ориенталски танци. Чаровната актриса обра овациите на журито, а Елена Петрова обяви изпълнението й за „най-добро за вечерта”.

Алфредо и Яна се пробваха в жонглирането, но журито за първи път не остана съвсем доволно от победителката в предишните две издания. „За първи път беше притеснена и това си личеше”, беше коментарът на оценяващите.

Камен и Ники Мартинов показаха сложна велофигуристика. Мартинов надделя в изпълнението, а в края на вечерта Петко отново зае своето място в студиото. На Ники очевидно може да се разчита в трудни ситуации и той пое ангажимента да смени Поли Генова за следващото шоу.

На 15 април в „И аз го мога” ще видим невероятна акробатика, пеене на арии, еквилибристика на кристални чаши, индийски танци и слайклайн - ходене и скачане върху опънат ластик. Сряда от 20 часа по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !