Андреа се излага по участия

09.04.2015 13:12 | Видян 3172 пъти

Андреа се излага по участия

Сигнал на читателка на Kliuki.bg разкри един тревожен факт за почитателите на Андреа. Оказва се, че русокосата певица от дълго време излиза с почти едно и също облекло.

В стила й няма грам разнообразие, което не е приятно за феновете й. Тя винаги е с клоширана пола, някаква разпусната риза и чорапи или ботуши над коляното. Това със сигурност показва липса на въображение у стилистите на Андреа, но и у самата нея.

„Какво се е случило с моята Андреа? Тя е винаги облечена в безформена риза, клоширана пола, чорапи или ботуши над коляното. Имам чувството че стилистът й има големи проблеми с въображение.“ – пише нашата читателка, която е фен на Андреа от години.

Андреа често използва не само сходни като стил тоалети, но и едни и същи. Странно защо по-доверените й хора не я предпазват от това да става за смях. Стилът, който тя налага за себе си, е леко по-мъжествен. Често я виждаме в панталони, с вратовръзка, риза… Дали обаче точно тези дрехи са най-подходящи за толкова привлекателна жена като Андреа и дали не скриват женствеността й?!

Кубрат Пулев може да няма възражения относно обличането на Андреа, но феновете й вече определено се отегчават да гледат все една и съща визия от нея. Скоро тя може да започне да губи почитатели, ако не разнообрази малко своя гардероб.
Вече не помним откога не сме я виждали така

През последните 9 години Андреа постигна голяма промяна във визията си, но не и в обклото си. Тя се разхубави, уголеми някои свои части, но така и не осъзна, че за да си приятна за окото, трябва да изнендваш хората.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !