Готвачка от „Мастър Шеф" живее над Цветан Василев

09.04.2015 10:19 | Видян 3780 пъти

 Готвачка от „Мастър Шеф

Макар за зрителите на Би Ти Ви Мариела Нордел да е просто един от участниците в кулинарното състезание „Мастър Шеф", всъщност готвачката не е коя да е. За себе си наперената мацка разказва, че е била модел, пиар, мениджър на световни марки, споделя "Всеки ден". Преди година пък Евгени Минчев й връчи отличието „Бизнес дама на годината". Любопитен факт е също, че Мария е комшийка на офейкалия банкер Цветан Василев в идеалния център на София.

Къдрокосата дама живее точно над тузарския му апартамент над градинката „Кристал", който, откакто аферистът избяга от България, е необитаем. Жилището на Нордел е над 300 кв. м, колкото и това на Василев, и е наследствено.

Всеки гост, който стъпвал у тях за първи път, го разглежда като музей. „Обясняваше ни, че спалнята й е с матрак от конски косъм, който й струвал над 20 000 лева. Изтъкна, че на обикновен матрак не може изобщо да спи. Отделно се похвали, че креслото в стаята й е същото, каквото имала и Мария-Антоанета, но си призна, че е скъпа реплика", разказва приятелка на участничката в „Мастър Шеф" по Би Ти Ви.

Хора от обкръжението на наследницата на ултра скъпия имот твърдят, че тя свободно говори седем езика, в жилите на бизнес дамата тече испанска, френска, българска, гръцка, китайска и еврейска кръв. Дали заради интернационалната си жилка, но и в реалния живот Мариела не спира да обикаля света. Живяла е и в Швеция, тъй като е била омъжена за шведския богаташ граф Нордел, с когото вече са разведени. Понастоящем тя живее с дъщеря си в България, но често пътува до Холандия, където върти любов с местен богаташ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !