Ники Кънчев с версия за боя между миските в Стара Загора

08.04.2015 18:04 | Видян 2538 пъти

Ники Кънчев с версия за боя между миските в Стара Загора

Интересна версия за боя с метални пръти между миските Стела и Емили в Стара Загора извади телевизионният водещ Ники Кънчев, пише "Всеки ден". Според него в дъното стои сериозен конфликт за участие в рапърски видеоклип.

Ето какво споделя Ники Кънчев на страницата си във Фейсбук:

17-годишно момиче от Стара Загора е било пребито от съученичка, съобщиха от полицията. На 6 април в 00:28 часа във Второ районно полицейско управление е получено съобщение от Центъра за спешна помощ в Стара Загора за прието лице с контузии по главата. Дошлите на място полицаи установили, че пострадалата е 17-годишната старозагорка Стела Колева. Тя разказала, че малко по-рано нейната съученичка Емили Шишкова й нанесла няколко удара с твърд предмет по главата пред входа на блока, в който живее. Стела е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ "Д-р Стоян Киркович" със съмнение за комоцио. Емили Шишкова е задържана в ареста за срок до 24 часа. Според разказа на родителите на потърпевшата Емили причакала Стела пред входа на кооперацията. Докато девойката се опитвала да отключи входната врата, Емили я нападнала в гръб. С метална палка тя нанесла три удара по главата на момичето.

Емили Шишкова се е снимала във видеото към песента Download на рапъра Титана от Kartela Records, а Стела Колева - във видеото "Бавно ZGZ" на същия. Предполага се, че повод за скандала е спор за главната роля в предстоящото заснемане на видеото към песента „Ханибал" на Титана и Киндера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !