Турция отряза реклама с Джулиан Мур

03.04.2015 12:34 | Видян 1913 пъти

Турция отряза реклама с Джулиан Мур

Тази година холивудската звезда Джулиан Мур спечели Оскар за най-добра женска роля за превъплъщението си в "Все още Алис". Въпреки признанието, в някой части на света актьорските умения на звездата все още се поставят под въпрос. Мур се снимала в нова реклама, за която били платени 4 млн. долара, и има за цел да популяризира Турция като туристическа дестинация. В един от клиповете актрисата хваща самолета за Турция и си спомня пътуване до същата дестинация в детството.

След като от министерството на туризма и културата в Турция видели клипа, поискали звездата да го заснеме отново заради слаба актьорска игра, цитира в. Hurriyet Daily News. Джулиан Мур отказала и в момента кампанията е замразена.

Депутатка в тамошното Народно събрание попита социалния министър: "Доколко разумно намирате да се промотира Турция с телата на такива имена и дами? Как смятате, като жена, да се платят толкова пари на холивудска звезда за реклама на Турция, все едно сме в XIX век?". Други политици в Турция изразиха мнение, че Мур е "депресивна личност".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !