Пребиха Сашо Майонезата

26.03.2015 13:38 | Видян 6897 пъти

Пребиха Сашо Майонезата

Броени дни след като заяви в национален ефир, че бившата му изгора - актрисата Елен Колева, е мъртва за него, бизнесменът Александър Найденов се появи пребит от бой, с насинено око и куцащ в столичен ресторант, видяха топпапараците на "България Днес". Майонезата, както е известен в светските среди Найденов, се показа здраво бушониран в лицето и едва ходещ в компанията на новото си младо гадже - сървайвърката Ралица Кирилова.

"Елен Колева сигурно му е пратила мутри да го сплашат", пошегуваха се първоначално разпозналите го клиенти на пицарията, където босът бе отишъл да вечеря. "Той не спря да го плюе това момиче. Където и да го поканят, все я обижда. Била ку*ва, лъжкиня, сребролюбка, какво ли не избълва по неин адрес", възмутиха се някои от другите посетители в известното столично заведение за хранене.

Освен пораженията по 57-годишния шеф на "Олинеза" видимо пострадала от въргала е и 23-години по-младата от него сървайвърка. Майонезата и новото му гадже Ралица бяха заловени да вечерят в столичен ресторант. За разлика от възлюбения си Ралица обаче се е отървала само с няколко драскотини.За хората на съседните маси все пак остана загадка как е възможно заможният бизнесмен да стане жертва на побой, след като почти винаги е придружен от поне двама-трима охранители.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !