НиЛо падна твърде ниско с думите си към Божинов

24.03.2015 17:39 | Видян 3440 пъти

НиЛо падна твърде ниско с думите си към Божинов

Днес бившият вече съпруг на Николета Лозанова, макар и още да не е подал официално молба за развод – Валери Божинов, застана на първа страница на вестниците с първото си официално интервю след краха на семейството си. Футболистът потвърди, че се развежда с Николета, но не, защото й е изневерявал, а просто, защото вече не я обича.

„Не мога да продължавам да живея с жена, която не обичам. Развеждаме се, но няма да кажа нищо лошо за Николета, към която съм изпитвал силна любов и която е майка на скъпата ми Никол. Няма да чуете лоша дума от мен за нея така, както никога не съм говорил лошо и за Алисия, когато се разделихме преди години“, заяви категорично Валери Божинов, а изказването му намери редица поддръжници и симпатизанти в мрежата.

Не така благородна и възвишена обаче се показа Николета Лозанова, споделя Kliuki.bg. С присъщия си егоцентризъм и не особена демонстрация на интелект, водещата на „Папараци“ реши да отвърне на Валери Божинов по нейния си начин, а именно със солидно количество злоба. „С кой ще се прибирам, ти ли ще ми казваш?! Ало, кой си ти, бе?!“ – тези цветисти и свръх „адекватни“ слова написа Николета Лозанова като отговор и послание към бившия си любим, който доскоро превъзнасяше до небесата. И, за да натърти още повече, че разбираш ли – хич не й дреме, прикачи към думите си и клипа на чалгаджийката Джена „Спри да ми досаждаш“.

Според болшинството от коментарите в мрежата обаче, ходът на Николета Лозанова е просто отчаян и не показва нищо друго, освен слабост. „Ясно е, че умира от яд. А и как иначе, когато собственият й мъж признава, че не я обича. Тя – Николета, която умира да бъде желана от всички. Желана, ама друг път. Добре, че сама си вярва, горката“, валят едно след друго мненията в мрежата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !