Зоуи Салдана отказа да бойкотира Долче и Габана

24.03.2015 16:21 | Видян 1642 пъти

Зоуи Салдана отказа да бойкотира Долче и Габана

Актрисата Зоуи Салдана призова знаменитостите да не приемат буквално коментарите на италианските модни дизайнери Долче и Габана за децата, родени чрез ин витро оплождане, съобщи Контактмюзик. Елтън Джон обяви публично бойкот на облеклата на модна къща "Долче и Габана" в отговор на изявление на един от двамата модни дизайнери, според когото децата, заченати след инвитро оплождане, били "синтетични".

Изпълнителят на хита "Rocket Man" получи подкрепата на други звезди, сред които Виктория Бекъм, Рики Мартин, Шарън Стоун, създателят на сериала "Клуб Веселие" Райън Мърфи и кралицата на поп музиката Мадона. Салдана обаче не е толкова сигурна, че знаменитостите трябва да побързат да обърнат гръб на модната къща.

Би било най-глупавото нещо на света, ако коментарите на двамата дизайнери повлияят върху избора ми в модата - заяви звездата от филма "Аватар", която отглежда близнаци заедно със съпруга си, италианския режисьор и продуцент Марко Перего. - Хората имат право на свое собствено мнение. Все пак не бих се изказала публично за нещо, което е толкова лично. Във всеки случай няма да спра да нося облекла, проектирани от Долче."

Зоуи Салдана дори твърди, че думите на Долче и Габана вероятно са били изгубени в превода. "Съпругът ми е от Италия и ако преценката ми за него бе въз основа на думите му на английски, вероятно днес нямаше да сме двойка", отбеляза тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !