И Мария заряза Бареков

13.03.2015 14:37 | Видян 3682 пъти

И Мария заряза Бареков

Лидерът на ББЦ Николай Бареков е изпаднал в тотален шок след проблемите, които му се изсипаха на главата един след друг в последните дни. Не стига, че бившият телевизионер бива почти изцяло изоставен от хората си, ами сега му се стовари и поредната неприятност, но в личен план. Оказа се, че любовницата му Мария Календерска, заради която Николай Бареков напусна съпругата си, също му е била шута и то съвсем скоро, научи kliuki. Мария Календерска, разбира се, е категорична, че не би оповестила в медиите нищо, което касае личния " живот. Нейни приятелки обаче се "разчуруликаха" като птички и цплата истина лъсна на показ.

Откакто Николай Бареков замина за Брюксел, половинката му МАрия го посещавала активно само през първите два месеца. Оттам насетне екскурзиите ѝ се разреждали все повече, а обиграната ѝ защита на Бареков по телевизии и радиа, не била нищо повече от умело изигран пиар трик.

"Мария Календарска, както и повечето хора до Бареков, се възползваха от ситуацията и взеха от него, каквото можеше да се вземе, преди партията му тотално и безвъзвратно да загине. Днес мадамата си вее байрака щастлива и доволна. Ухажори не ѝ липсват, а за подробностите Николай Бареков може само да гадае и да беснее в Брюксел", шушукат из светските среди на столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !