Тончо Токмакчиев бит заради розово масло

11.03.2015 16:58 | Видян 1777 пъти

Тончо Токмакчиев бит заради розово масло

Цялата история с дашната фенка, която се увъртала около айтозлията миналата събота и уж предизвика неконтролируем пристъп на ревност у гаджето си, всъщност била евтина постановка.

Конкуренти на Тончо Токмакчиев в бизнеса с розово масло са поръчало побоя му в хотел "Кемпински" в Банско миналия уикенд, научи "Всеки ден". Звездата от "Шоуто на канала" заедно с брат си Ангел успя да патентова марката на българския гюл в Брюксел преди 2 години и сериозно удари далаверата на производителите на ментета, които заливат международния пазар с евтини и разредени мускалчета.

Проблемът идва от конкурентите на Тончо в износа на сорта "роза алба" за Япония. Ароматното масло от бялата разновидност на нашенския трендафил се котира близо 3 пъти по-скъпо от обикновения червен вариант. Годишно пазарът в Страната на изгряващото слънце поема между 6 и 7 килограма от скъпоценния продукт, като битката за това кой да поставя розовото масло на японците, е жестока и явно е минала във физическа саморазправа, твърдят запознати с миризливия бизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !