Роналдо заби още една водеща

11.03.2015 14:31 | Видян 2101 пъти

Роналдо заби още една водеща

Кристиано Роналдо може да има всяка жена на света, но очевидно предпочита да се придържа към моделки и водещи. Малко след като се раздели с Ирина Шейк в началото на годината, тръгнаха слухове, че излиза с тв журналистката Лучия Вилалон. Двамата позираха за селфи с поредната му златна топка, което сложи началото на слуховете за афера помежду им. Футболистът, чието състояние е оценено на 250 млн, долара, отрече да има нова жена в живота си, но хора от кръга му бяха категорични, че леглото му топли знойната брюнетка, която видимо прилича на Шейк.

Приятелите му за втори път го издадоха, като разкриха, че звездата е успял да смени Лучия с нейна колежка. Името ѝ е Ванеса Хъпенкотен и не е изненадващо, че и тя има форми на супермодел. За разлика от предните му завоевания обаче, тя е синеока блондинка.

Източници, близки до Роналдо, разкриха пред Mirror, че футболистът излиза от няколко месеца с Ванеса, но пази връзката им в тайна и то доста успешно. До момента и най-упоритите папараци не са успели да ги уловят заедно, ала аверчатата на спортиста се кълнат, че са двойка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !