Наоми и Кара се сбиха заради Риана!

10.03.2015 15:01 | Видян 1685 пъти

Наоми и Кара се сбиха заради Риана!

Наоми Кембъл отново извади темперамента си наяве, като влезе в остра схватка с колежката си Кара Делевин. Причината за скандала, прераснал в бой бе общата им приятелка Риана. Свидетели разкриха, че Черната перла започнала да крещи и да бута Делевин в нощен клуб, а втората сграбчила перуката ѝ в опит да отскубне няколко кичура.

Случката се развила на парти след едно от шоутата на Парижката седмица на модата, която и трите жени уважиха. „Наоми обвини Кара, че е проявила неуважение към Риана и започна да я бута. Делевин не ѝ остана длъжна и също я бутна, а после започна да ѝ дърпа косата. Наоми беше бясна, защото според нея Кара е казала нещо негативно за общата им приятелка”, разказа очевидец пред Page Six.

„Беше шумно и много тясно. Наоми започна да говори някакви неща, а Кара не искаше да я слуша и я предупреди да я остави на мира”, добави източникът. Междувременно Риана била в пълно неведение за драмата и си приказвала блажено с Дакота Фанинг на близка маса.

Малко по-късно Кембъл е била забелязана на друго парти в парижкия клуб Up & Down’s pop-up at Raspoutine, където се държала съвсем спокойно и не спряла да се усмихва. „Всички говориха за драмата с Кара, но Наоми се усмихваше като ангел”, обясни друг източник. Говорителите на Делевин и Кембъл са отрекли двете жени да са влезли във физическа и вербална разправа за Риана.
Снимка: Enews.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !