"Междузвездни войни Бунтовницитe" се завръща с нови епизоди

10.03.2015 14:49 | Видян 2504 пъти

София, 10 март 2015г. Най-новите епизоди на анимационната поредица „Междузвездни войни Бунтовниците“ ще се излъчват всяка събота от 14-ти март до 25-ти април 2015 г., от 09:10 часа по Disney Channel Bulgaria.

Историята в анимационната поредица се развива между събитията на Междузвездни войни Епизоди III и IV, в смутни времена, когато злата Галактическа империя затяга мощната си хватка около галактиката.Имперските сили са окупирали далечна планета и застрашават живота на гражданите й. Разнородният екипаж на звездния кораб „Призрак“ се състои от смели герои, които са достатъчно силни, за да се противопоставят на застрашителни нови злодеи, да се срещнат с колоритни противници и да предприемат вълнуващи приключения.

В предходните епизоди на „Междузвездни войни Бунтовниците„ феновете се запознаха с хитрия и пъстър екипаж на космически кораб „Призрак“ – рицарят -  джедай Кенан, отличният пилот Хера, умният тийнейджър Езра, „мускулът на екипажа“ Зеб, войнът подстрекател Сабине и заядливият, ексцентричен астромех дроид Чопър бяха достатъчно смели, за да се изправят срещу Империята.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !