Асен Блатечки ЗАРЯЗА Диляна

10.03.2015 11:50 | Видян 2610 пъти

Асен Блатечки ЗАРЯЗА Диляна

Актьорът Асен Блатечки окончателно заряза красивата Диляна Попова и новородения си син Борил, за да се върне при жена си, научи "България Днес" от близки на изоставената манекенка. "Слуховете са верни. Асен и Диляна не са заедно и тя сама гледа малкия. Общо взето, е самотна майка, добре че е семейството й, което й помага за Борил, когато тя е ангажирана", разказва доверен приятел на Попова от модните среди.

Краят на взаимоотношенията между Блатечки и синеооката моделка настъпил около коледните и новогодишните празници, когато звездата от "Стъклен дом" заявил, че се връща при жена си и дъщеря си, тъй като не можел повече да ги кара да страдат заради неговата мимолетна авантюра. "Заряза я с бебе на ръце заради Катерина. Не успя да се пребори като истински мъж за любовта им и се поддаде на манипулации от страна на жена си", твърдят запознати.

Причината от няколко месеца Диляна да бъде засичана сама с бебето или в компанията само на приятели потвърди и една от най-добрите приятелки на моделката от светските среди - Лора Караджова. "Това определено не е най-доброто развитие за Диляна. Като направиш дете на една жена, е редно после да си до нея и бебето", разкритикува актьора щерката на Данчо Караджов в типичния за нея откровен стил. Аренби певицата призна, че според нея Диляна е страхотна майка и именно тя била човекът, който я посъветвал да роди дъщеря си Алиса със секцио, както и задължително да замрази стволови клетки на детето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !