Майли разплака Ким, превърна я в плашило

09.03.2015 12:48 | Видян 1672 пъти

Майли разплака Ким, превърна я в плашило

Майли Сайръс не устоя на изкушението отново да вземе на подбив Ким Кардашиян. Певицата популярна с нетрадиционните си колажи в мрежата, този път влезе в ролята на фризьор на риалити звездата, която цяла седмица пълни медийните заглавия с новите си платинени коси.

22-годишната Сайръс реши да усмихне феновете си с ново произведение на дигиталното изкуство като пусна кадър, на който боядисват косата на Ким. Майли е направила уплашена физиономия, а Кардашиян е на път да се разплаче от ужас. Снимката е колаж, на който певицата е изрязала нейната и главата на половинката на Кание, но на пръв поглед изглежда доста реална.

Това не е първият път, в който Сайръс се гаври с Ким. Малко след като звездата с пищни задни части излезе гола на корицата на сп. Paper, Сайръс я пародира в мрежата, залепяйки си изкуствен за*ник.Кардашиян дебютира с новите си коси преди няколко дни, когато замина за Париж при съпруга си. Ким се появи като блондинка, но ден по-късно отново седна на фризьорския стол и изсветли още по-вече прическата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !