Мадона се появи в Париж, облечена от български дизайнери

08.03.2015 11:33 | Видян 1845 пъти

Мадона се появи в Париж, облечена от български дизайнери

Maдона гостува в Париж за промоцията на новия си албум в тоалет на френска фирма, зад която стоят българските дизайнери Ливия Стоянова и Ясен Самуилов, съобщава на сайта си сп. "Ел". Кралицата на попмузиката лансира сидито си "Rebel Heart" и по този повод бе поканена да изпълни песен от него в предаването "Гран журнал" на телевизия "Канал +". Мадона застана под прожекторите в елегантно болеро на фирмата On Aura Tout Vu.

То бе изработено от бяла и черна коприна, с богати дантели и бродирано с кристали и перли от нефрит. Един смел избор от страна на Мадона, който веднага бе оценен по достойнство от модните експерти. Българският дизайнерски дует от On Aura Tout Vu e известен с това, че твори моделите си около някаква концепция - вода, светлина и др. 

"Във всеки от нас има сенки и светлини, нещо като ин и ян противоположностите, ангела и демона" - обясниха българските дизайнери пред медиите миналата година.Сега въпросът е кое е изкушило Мадона в избора на нейното болеро - дали изискаността на френската мода, или противопоставянето на крайностите? Със сигурност и двете, пише Агат Жендел в сайта на сп. "Ел". /БТА/

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !