Завист раздели братя Бахарови

06.03.2015 13:47 | Видян 2311 пъти

Завист раздели братя Бахарови

Какъв е най-лесният начин да скараш двама братя? Достатъчно е да подшушнеш на единия, че най-близкия му кръвен роднина е по-успял в живота. Загнезди ли се веднъж червейчето на завистта, лесно се превръща в змия, която пуска своята отрова право към сърцето. Нещо подобно се случва с мислите и чувствата на Явор Бахаров, пише "Уикенд". Актьорът не може да се пребори със самия себе си и допуска отрицателните емоции да го завладеят, когато чете за успехите на брат си Захари.

Захари е доста по-комбинативен от Явор и гледа да си уреди живота, а не да обикаля заведения, за да пие и пафка. Баткото на неуравновесения младок често пъти го е съветвал да го дава по-обрано в личния си живот и да проявява повече далновидност в професионалния. Съветите му не са приети никак добре, а сега двамата братя са твърде далеч един от друг, за да си раздават полезни наставления.

"С Явор винаги сме били на различни вълни. Разликата в годините се отрази и на отношенията ни. винаги сме опитвали да сме заедно със семейството ни на празници, но напоследък и това не ни се получава особено", болезнено откровен е Захари Бахаров.

Снимка:silnabulgaria.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !