Харисън Форд е катастрофирал със самолет

06.03.2015 09:38 | Видян 1715 пъти

Харисън Форд е катастрофирал със самолет

Малък самолет , пилотиран от Харисън Форд се разбил на игрище за голф в Лос Анджелис, но актьорът е оцелял, съобщава интернет-порталът TMZ. Харисън Форд, известен с ролята си на Хан Соло от „Междузвездни войни" и Индиана Джоунс от едноименната поредица, е пилотирал двуместен витлов самолет, когато възникнал проблем в самолета и той се разбил на игрището за голф „Пенмар" във Венис.

Актьорът е получил множество наранявания по главата с кръвоизливи. Форд е получил незабавна медицинска помощ от лекарите на игрището, след което е транспортиран до близка болница.

Предполага се, че по време на инцидента Форд се е опитвал да кацне. Очевидци разказват, че актьорът е сериозно ранен, по-конкретно, той е получил много рани по главата и е кървял обилно от тях. „Имаше кръв по цялото му лице... Двама много добри лекари му оказваха медицинска помощ. Помогнах им да поставят одеяло под бедрото му", каза собственикът на голф игрището Хауърд Тейб.

Свидетел разказа за „Дейли Мейл Онлайн", че е видял как самолетът на Форд е летял покрай плажа на Венис и Санта Моника малко преди катастрофата. „Летеше доста ниско и бе ярко жълт цвят. След това се отдалечи по посока Венис и аз видях как започна да завива. Двигателят звучеше добре, времето бе абсолютно спокойно. Изглеждаше, че той се наслаждаваше на гледката, докато летеше покрай плажа. Видях, че той се наклони на една страна, за да вижда по-добре плажа. Кръжеше доста време над района", разказва свидетелят.

Харисън Форд "трябва да се възстанови напълно", каза пресаташето му Ина Тресиокас. "Той беше доста наранен и в момента е лекуван в болница. Нараняванията, които получи, не поставят живота му в опасност, и той трябва да се възстанови напълно", заяви говорителката му пред АФП.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !