Джъстин Бийбър обедня?

27.02.2015 17:49 | Видян 1850 пъти

Джъстин Бийбър обедня?

Джъстин Бийбър обича да си угажда и да се глези с лъскави играчки и грандиозни партита. Наскоро обаче певецът направи ревизия на лайфстайла си и реши да „затегне колана”. Преди седмица звездата напусна стъклената си крепост в Бевърли Хилс, за която плащаше по $60,000 месечен наем, за да се премести в по-скромен дом срещу  $35,000.

Новият имот има 5 спални и 5 бани, 4 камини и бразилски дървен под. Къщата разполага с различни удобства, но размерът ѝ е двойно по-малък, в сравнение с предходното му жилище, което бе със 7 спални, 6 бани и 7-местен гараж.  В него Бийбър остана едва 2 месеца, надявайки се, че уединената му локация ще бъде перфектна за шумните му партита, пълни с наркотици и алкохол.

В началото на февруари Джъстин разбра, че не е толкова неуязвим, след като в дома му проникнаха две хлапета и дори заснеха видео с престъплението си.  Децата бяха едва на 12 години и се разминаха само с мъмрене и предупреждение от полицаите. Междувременно Бийбър усилено се готви за уикенда, когато ще навърши 21 години (1 март).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !