Децата на богатите показват чудовищен лайфстайл в мрежата

24.02.2015 12:58 | Видян 1734 пъти

Децата на богатите показват чудовищен лайфстайл в мрежата

Ако искате да помечтаете за един идеален свят, пълен с лукс, екзотика и партита, обезателно трябва да посетите социалната страница 'Rich Kids of Instagram (Богатите деца на Instagram). В нея милиардерските отрочета редовно осведомяват света за новите си придобивки, преживявания и пътешествия до най-красивите места на планетата.

Младите милионери се сблъскват с прояви на омраза от страна на потребителите, но признават, че не им пука. Те се гордеят с живота си и не виждат нищо лошо в това да го демонстрират в пълния си блясък пред тези, които мечтаят за техния лайфстайл.

„Не смятам, че трябва да бъда съден за това, че качвам снимки, на които ям хайвер в тузарски ресторант в Лондон. Защо това е по-различно от снимките на някой, който хапва бургер в МакДоналдс?”, пита 22-годишният Андрю Уорън, син на собственика на една от най-големите агенции за продажба на имоти в Ню Йорк.

„Мисля, че много от богаташките деца в мрежата качват свои снимки, защото не получават достатъчно внимание у дома”, добави той.

От тузарския си начин на живот не се срамуват и сестрите Лана и Стефни. Британките харчат с кеф милионите на татко и постоянно пътуват из Америка и Европа. Те обичат да споделят лъскавите си дрешки и аксесоари, ала признават, че тази показност крие и бизнес цел.

 „Така ние промотираме собствената си линия дрехи и бижута. Освен това получаваме и интересни бизнес предложения. Наскоро ни офертираха със сестра ми да се снимаме в собствено риалити и най-вероятно ще го направим. Защо не?”, обясни Стефани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !