Защо Нийл излезе по боксерки на "Оскарите"

23.02.2015 13:41 | Видян 2022 пъти

Защо Нийл излезе по боксерки на

Изключително шоу разигра водещият на наградите „Оскар" Нийл Патрик Харис, който се бе заклел, че ще успее да засенчи Елън Дедженерис - миналогодишния домакин на церемонията, която изби рибата с историческо селфи и доставка на пица.

Сега пък Нийл вдигна зрелището няколко степени нагоре, като изскочи по халат и след като не успя да се пребори с врата, която бе захапала края на дрехата му, запрепуска по бели боксерки. При всички случаи, артистичната му поява ще се помни дълго. Към белите боксерки, Нийл добави черни чорапи и черни официални обувки.

Публиката реагира с възхищение, като се чуха закачливи подсвирквания. „Актьорството е благородна професия", заяви уж притесненият Нийл от сцената на „Долби Тиътър". Всъщност разголването му е имитация а сцена с Майкъл Кийтън от „Бърдмен" - филмът, спечелил най-много награди.

Актьорът си правеше каламбури и при разговорите с публиката. Той откри церемонията с „Тази вечер сме се събрали в чест на най-добрите и най-белите, пардон, най-брилянтните", с отправка към критиките на тазгодишните награди, в които са номинирани предимно бели артисти.

Нийл, който има опит на „Бродуей", пя и с Анна Кендрик дует на песента й от „Вдън горите". Изпълнението им, обаче, беше грубо прекъснато от комедийния актьор Джак Блек, който започна да припява свои рими, осмиващи шоубизнеса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !