Камелия и Ивана: Обичаме се горещо!

16.02.2015 17:12 | Видян 3204 пъти

Камелия и Ивана: Обичаме се горещо!

Една от най-обсъжданите лесбийски двойки - Камелия и Ивана Стоичкова, най-сетне застанаха под светлините на прожекторите и разкриха подробности за връзката си, видя "България Днес". Щерката на Йорданка Христова – Ивана, упорито мълчеше за отношенията си с бившата любовница на певицата Люси Дяковска, но Камелия я накара най-после да обявят за връзката си в медийното пространство, за да се прекратят множеството спекулации.

Двете вече не крият, че са лудо влюбени и въпреки многото различия и дрязги помежду си досега не са мислили за раздяла. "Още напасваме характерите" - споделят двете в единственото си общо интервю и твърдят, че правят всичко заедно и са неразделни.

Малко след като дъщерята на Данчето Христова залюби блондинката, Камелия се нанесе в жилището на новата си изгора. Ками, която се прочу с прозвището си "златотърсачката", защото живееше на гърба на Люси Дяковска, намери ново сигурно убежище и така е завъртяла главата на Ивана, че тя дава мило и драго за любовницата си. Стоичкова е предоставила на половинката си заведението, което разработваше сама като подарък в знак на силните й чувства.

Близки до Ивана споделят, че все още се притесняват за Стоичкова, тъй като всеки е наясно с нравите на Камелия и как тя използваше Дяковска няколко години. Ивана обаче не иска и да чуе нещо против половинката си и щедро изпълнява всяка нейна прищявка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !