Виктория Петрова заживя с министъра на спорта

16.02.2015 09:13 | Видян 1908 пъти

Виктория Петрова заживя с министъра на спорта

Красивата и талантлива водеща на емисията новини по бТВ – Виктория Петрова заживя заедно с министъра на спорта Красен Кралев.

Пред приятели Кралев разказва, че Виктория отдавна била в полезрението му. Още преди да я познава, наблюдавал развитието и?, воден от прословутия варненски шовинизъм. Забелязва я от тв Европа, където тя за първи път започва да се занимава с телевизия, предава в. 24 часа.

След време министърът на спорта ще има възможност сам да се увери, че Виктория Петрова наистина е от онези самоизградили се хора, уважавани в цял свят именно заради самостоятелния си успех.
Искрата на любовта между Красен и Виктория пламнала миналото лято.

За първи път като двойка се показали на Нова година, когато посрещат 2015-а в прочуто столично заведение. Всички около тях ги описват като щастливи, влюбени и изцяло погълнати един от друг. Запознати разказаха, че Кралев е представил Виктория на майка си и дъщеря си във Варна на Коледа. По същото време отиват и в дома на тв водещата – пак в морската столица. Семейството и? отначало се стреснало, разговорът минавал ту на “ти”, ту на “вие”, но накрая се разделили като приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !