Нямам любовник затворник, не съм сгодена и не съм бременна!

10.02.2015 13:46 | Видян 1958 пъти

Нямам любовник затворник, не съм сгодена и не съм бременна!

Малина категорично отрече слуховете, че има нов мъж – бивш затворник. „Това са големи глупости, не знам на кой му хрумва да ги измисля! Не обичам да коментирам личния си живот и да говоря за него. Относно мъжете до мен, ако трябва нещо да се разбере, то се разбира по естествен път – нито го крия, нито го афиширам”, споделя Малина.

Преди време по повод на друга клюка, че се е сгодила, а след това годеникът й си поискал обратно годежния пръстен Малина помислила, че е 1 април.

„Събуждам се една сутрин и гледам - в телефона ми има десетки неприети обаждания от непознати номера. Обикновено, когато спя, той е без звук. Започнах да връщам обаждания, като първите 3-4 бяха на журналисти, изпаднали в истерия как ще коментирам това, че съм сгодена и как се казва моят годеник. За миг си помислих, че е 1 април . Звъннах на моята асистентка, която вече беше информирана, че новината е пусната от фалшив фейсбук профил, дори имаше и снимка, на която жената поразително приличаше на мен”, разказва пред ШОУ Малина.

Преди да плъзне слуха за годежа се появи снимка на Малина и Мария Илиева, на която се вижда, че тя е сложила ръка върху корема на фолк дивата, което породи още един слух, че Малина е бременна.

„Добре, че не беше сложила ръка върху главата ми - сигурно щяха да напишат, че ще ми растат рога (смее се)! Извън шегата, с Мария Илиева се засякохме случайно и си направихме няколко непринудени снимки и от това произлезе новина.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !