Така или иначе: Ким се подстрига

09.02.2015 17:46 | Видян 2181 пъти

Така или иначе: Ким се подстрига

Ким Кардашиян е известна с няколко неща: с това, че е способна да прави милиони от себе си, с голямото си дупе и с ... косата си. Риалити звездата обаче реши да подстриже световноизвестните си букли в деня преди раздаването на наградите "Грами". Това беше дебюта на Ким и Кание като двойка на най-престижната церемония в музикалната индустрия.

 На червения килим съпрузите разказаха повече за новата фризура: "Исках промяна, а Кайли много ме вдъхновява." - призна Ким. "Преди време Кайли имаше такава прическа, след това отново си пусна дълга коса, затова реших просто да експериментирам".

Съпругът на Ким, рапарът Кание Уест реши набързо да се включи с шега като сподели: "Тя изглежда на 15. Не искам да ме арестуват!". Преди време Ким сподели как се грижи за косата си пред сп. Glamour. "Имам цял екип, който поддържа косата ми, всеки ден взимам и витамини, освен това не я мия всеки ден. Първият ден след като я изкъпя ми правят сешоар, на втория добавят къдрици, за третия предпочитам по-непретенциозна прическа, а на четвъртия я мия" - сподели звездата пред изданието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !