Мис България победи дрогата

07.02.2015 08:49 | Видян 6247 пъти

Мис България победи дрогата

Една от най-красивите Мис България в цялата история на конкурса - Росица Иванова, победи дрогата. Нейна близка разкри пред „Всеки ден", че синеоката русенка от месеци е напълно чиста и е решена никога повече да не посяга към лесното бягство от реалността.

„Роси се чувства прекрасно, сияе от живота си извън наркотиците. Красавицата вече води напълно нов начин на живот, набляга на спорта и здравословното хранене. Всички около нея сме много щастливи", разкри брюнетката Валерия, очевидец на възходите и паденията на Мис България 2005.

През септември миналата година тръгна мълвата, че Росица Иванова е била на косъм от смъртта заради свръхдоза кокаив. Залитането към дрогата било провокирано от скръб по загубена любов. Тогава манекенката от „Визаж" на Жени Калканджиева се скри от света и в продължение на месеци никой ни я чу, ни я видя да се появи на светско събитие. През лятото на 2011 г. се тиражира същото инфо - че миската не се появява нито на страниците на вестници и списания, нито на модни събития. А когато клиенти искали да ангажират русенката за ревю, нейните агенти ги препращали към други момичета с мотива, че Роси не била в кондиция за работа.

Според мълвата, години наред тя често прибягвала до дрогата и понякога дори изпадала в критични състояния. Била се стопила до неузнаваемост заради зависимостта си от белия прах, затова и била принудена да редуцира изявите си на модния подиум. Таблоидите пък побързаха да я изпратят зад граница в наркоклиника. Оказа се, че проблемите с опиатите са истина, но дотук. „Роси не е напускала България за лечение, тук беше през цялото време и успя да надмогне убийствения порок изцяло сама. Не излизаше от кварталния фитнес, раздели се с лошите си приятели и ето, че се измъкна от лапите на наркотиците", отсече нейната близка.

Според нея миската се готви усилено да продължи кариерата си на модния подиум. Последната голяма изява на прелестната русенка бе от страниците на „Плейбой". Роси засне зашеметяваща разголена сесия за българското издание през декември 2009 г. Броят на еротичния мъжки гид пък се превърна в един от най-продаваните в историята на списанието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !