Кали подготвя голям концерт-промоция

22.10.2008 10:45 | Видян 5599 пъти | Гласували 2

Кали подготвя голям концерт-промоция

Последният амбициозен проект на Кали – албумът The Best Of Kali:  РЕМИКСИРАЙ МЕ, ще бъде представен с голям концерт-промоция на 30 октомври в Rainbow center, София. На него ще бъдат изпълнени ремикси на 12 от най-големите хитове на Kали, сред които са „Катастрофа”, „Забрави ме”, „Шенген”, „4-4-2”, „Малино моме”, „Секс”, „Чужда” и др. Кали ще изпълни и 2 нови песни, едната от които – “Любов навреме” вече се превърна в хит сред меломаните.

С The Best-a звездата ознаменува 10 години от началото на певческата си кариера и празнува своята 33-годишнина. През това време тя успя да се утвърди като вечната бунтарка в поп фолка, налагаща свой собствен стил на пеене, който вече получи и названието си – ню фолк.
 
Песните, които сега Кали ще представи на концерта-промоция са изпяти и звучащи по нов, модерен начин, благодарение на нетрадиционните за поп фолка елементи, използвани при създаването им – клубен саунд, дръм енд бейс и ар енд би ритми, електронни звуци, много живи инструменти и перкусии.

С ефектно мултимедийно шоу по време на изпълненията й певицата ще вземе отношение и по наболели проблеми на българското общество като домашното насилие, войната по пътищата, хулиганството и пр., които ще бъдат интерпретирани за първи път със средствата на популярната музика.

„Целта ми не е да поучавам хората, а да ги накарам да се замислят. Защото ако започнем да мислим как да решим проблемите си, а не да ги заобикаляме или да се правим, че не съществуват, светът ще стане едно по-добро място за живеене”, обяснява концепцията си за проекта Кали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !