Парти за 17-ия рожден ден на школата на Памбос Агапиу

05.02.2015 14:54 | Видян 3765 пъти

Парти за 17-ия рожден ден на школата на Памбос Агапиу

На 7 февруари, събота, танцовата школа на Памбос Агапиу ще отпразнува 17-ия си рожден ден с лудо парти в столичния Playground Paradise Mall. Началният час на фиестата е 22.00 часа, а продължението по традиция ще е до сутринта. Шоу спектакъл със 17 хореографии, точно толкова, колкото са и свещичките на тортата, е подготвил Памбос за своите гости – бивши и настоящи ученици, почитатели и приятели на танците.
По случай рождения си ден Pambos Dancing Centre подарява специална отстъпка на всички желаещи да започнат да танцуват през февруари. Групата за начинаещи стартира на 9 февруари, понеделник, а месечната таксата е само 20 лв.
Вече 17 години малки и големи прохождат в латино танците под зоркото око на вечно усмихнатия кипърец. Над 10 000 столичани, запленени от магията на танца, са преминали през Pambos Dancing Centre през годините, някои от тях танцуват и до днес.
Още от самото си появяване през 1998 г. школата бързо печели популярност и се превръща в един от основните центрове за професионално обучение по латино танци, фламенко и гръцки танци. През годините школата е съзадала едни от най-успешните танцьори в страната. Първите инструктори по танци в България проговарят на езика на салсата и правят първите си крачки като професионални танцьори и състезатели тъкмо под вещото ръководство на Памбос. Неслучайно наричат харизматичния кипърец „бащата на салата“ у нас.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !