Роналдо пожела на Ирина щастие и остана по гащи

05.02.2015 13:22 | Видян 3612 пъти

Роналдо пожела на Ирина щастие и остана по гащи

Кристиано Роналдо отново е на пазара на необвързаните и вече атакува женските сърца с поредна фотосесия по бельо. Футболистът представи колекцията пролет/лято 2015 на собствената си марка CR7, демонстрирайки стегнатите си плочки и мускулесто тяло.

29-годишната спортна наскоро прекрати 5-годишната си връзка със супермодела Ирина Шейк и дори се заговори, че вече ѝ е намерил заместничка в лицето на журналистката Лучия. Носителят на златната топка заяви, че няма жена до себе си, но е отворен за предложения.

И какъв по-добър начин да си намери нова изгора от това да покаже в целия си блясък тялото, което му носи десетки милиони годишно. Откакто се раздели с Шейк, Роналдо не сваля усмивката от лицето си и негови приятели издадоха, че не страда от статуса си на ерген. Малко след като гръмна новината, че той вече няма отношения с Ирина, спортистът заяви пред медиите:

„След 5-годишна връзка, отношенията ми с Ирина Шейк приключиха. Вярваме, че това е най-доброто и за двама ни. Желая ѝ невероятно щастие”. Руската красавица пък запази пълно мълчание по темата и се впусна в работа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !