Бояна Маринова: Влюбена съм, стопих 10 кила от любов

02.02.2015 10:41 | Видян 3763 пъти

Бояна Маринова: Влюбена съм, стопих 10 кила от любов

Моделката Бояна Маринова, набедена за двойничка на Николета Лозанова, разкри пред камерата на BLife, че сърцето й е заето. Красавицата сподели, че вече има мъж до нея, който я прави истински щастлива. „Случват ми се само хубави неща.”, с усмивка заяви Боянка. Моделката крие упорито новия си любим, който живее в Гърция. „Не искам да говоря за него, защото искам да задържа щастието си само за мен.”, обясни тя.  

„Заедно сме от 8 месеца. Той живее в Гърция, студент е, учи политика.”, издаде Бояна. Хубавицата сподели, че често пътува до Гърция, където прекарва по-голяма част от времето си. Бояна подчерта, че не е оставила дружката си Галя Димитрова, известна като Галя на Азис, с която живеят заедно през последните години.

„Когато съм в България съм при Галя. Продължаваме да живеем заедно. Тя идва при нас в гърция, ходим в нейния роден град Стара Загора. Не остава сама за дълго.”, каза Маринова.

Пред камерата ни Бояна разкри, че е отслабнала повече от 10 кг., а като причина за рязкото сваляне на килограми посочи любовта. „Любовта е най-добрата диета. Постепенно отслабнах. Не съм се измъчвала с диети.”, разкри пред Светския звяр тя. В момента Бояна работи по нови проекти, които обаче пази в тайна. Споделя, че не страхува от старостта и казва: „Дай Боже всеки да остарее щастливо.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Няма коментари към тази новина !