Слави кум на Грахич

29.01.2015 11:46 | Видян 3549 пъти

Слави кум на Грахич

"Ще се оженим с любимата ми Цветелина Грахич във Врана в началото на следващата година през януари, защото до края на тази няма да имаме време да подготвим сватбата." Това сподели гаджето на беквокалистката от "Шоуто на Слави" Цветелина Грахич - Кристиян Шаламанов, пред "България Днес" вчера. 28-годишният щастливец каза още, че със сигурност ще поканят Слави Трифонов за кум, защото много уважава личността му. "Думата на Цвети за мен е закон. Тя ще решава как да се случват нещата с нас след годежа", обясни Кристиян.

Досега Дългия е бил кум единствено на Евгени Димитров-Маестрото, като пропусна да направи това с Борис Солтарийски и красавицата Аделина. "Слави отряза и Гъмзата на сватбата му, както и останалите от "Ку-ку бенд". Но иначе идва на сватбите на всички. Само на Борката не дойде, защото беше в чужбина. А и всички знаем, че и двамата са имали общи момичета, така че освен колегиални отношения не може да се каже, че са приятели", обясняват близките на Солтарийски. Все пак Дългия винаги се отчита със скъпи подаръци за младоженците, ларж е, категорични са приближените му.

За Цвети Грахич обаче се очаква най-добрият БГ продуцент у нас да направи компромис. "Обещал й е от години, че ще танцува на сватбата й. Това уж беше на майтап, ама сега сватба действително ще има. Макар че и двамата имат пиперлив език, Слави се вслушва във всичко, което Грахич казва, особено що се отнася до общите им парчета", казват от предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !