Защо Скорсезе отложи снимките на филм за Бил Клинтън

23.01.2015 17:07 | Видян 1303 пъти

Защо Скорсезе отложи снимките на филм за Бил Клинтън

Известният режисьор Мартин Скорсезе е отложил за "неопределено време" снимките на документален филм за бившия президент на САЩ Бил Клинтън, пишат "Ню Йорк таймс" и "Холивуд рипортър". Според изданията причина за спирането на частично заснетия проект е разногласието между режисьора и бившия държавен глава относно контрола над задаваните въпроси и окончателния продукт.

Представители на Мартин Скорсезе и Бил Клинтън не са отговорили на молбите за коментар. В. "Ню Йорк таймс" цитира говорителя на Клинтън Мат Маккена, който е заявил, че твърденията за спирането на проекта заради разногласия са "неточни", без да разкрива повече подробности. Говорител на телевизия "Ейч Би Оу" (HBO), която стои зад продукцията, е казал, че "проектът няма да бъде осъществен скоро, но това не означава, че изобщо няма да се случи". От телевизията също не са направили по-подробен коментар.

От "Ейч Би Оу" съобщиха миналия месец, че са поръчали телевизионна поредица, включваща проекти на Скорсезе, Мик Джагър и създателя на "Престъпна империя" Терънс Уинтър, посветена на света на рокендрола в Ню Йорк от 70-те години на миналия век, припомня Ройтерс. Междувременно Франс прес съобщи, че снимките за новия филм на режисьора и носител на "Оскар" Мартин Скорсезе - първия му игрален проект след "Вълкът от Уолстрийт", започват на 30 януари в Тайван.Лентата "Тишина" по едноименния роман на японския писател Шусаку Ендо е с участието на Лиъм Нийсън, Андрю Гарфийлд и Адам Драйвър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !