Доналд Тръмп хвали наша миска

23.01.2015 10:11 | Видян 1911 пъти

Доналд Тръмп хвали наша миска

“Когато няма с кого да си говоря, разговарям с кучето си Арни”, казва във визитката си за “Мис Вселена” нашенката. Като любима храна тя посочила студената супа таратор. Студентката е обяснила, че това е смес от краставици, йогурт и чесън. За най-необичайн

Милиардерът Доналд Тръмп е похвалил нашенката Кристина Георгиева, която в момента е в Щатите, за да ни представи на “Мис Вселена”. Световният конкурс, чиито права държи именно строителният магнат, ще се проведе на 25 януари в Маями, пише в. "Монитор".По време на една от репетициите за събитието Тръмп изказал личното си впечатление от българката. Из между 88-те участнички той и асистентите му похвалили брюнетката за перфектния английски и етикета й на поведение. Кристина ги впечатлила и с невинното си излъчване.

22-годишната софиянка учи международна бизнес администрация в холандския университет Тилбург. Според официалния сайт на “Мис Вселена” българката обича да опознава различни култури, да открива нови места и да учи езици. Освен английски тя владее отлично и испански. Кристина вярва, че може да постигне всичко в живота с много труд и обичта и подкрепата на близките си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !