Меркурий ни къса нервите до 11 февруари

22.01.2015 13:43 | Видян 3465 пъти | Гласували 2

Меркурий ни къса нервите до 11 февруари

Три пъти в годината Меркурий спира за малко, тръгва назад и тогава в областите под негова власт настъпва смут - впрочем, така действа всяко ретроградно движение. Понеже планетата отговаря за времето (не атмосферното), общуването и сделките, щом направи обратен завой, за 3 седмици в тези сфери настъпва хаос.

Планетата на интелекта управлява следните области: общуване и способност за разбиране; пътуване и транспорт; уговорки и графици; памет и умствени способности; интернет, компютри, телефони; телевизия и електроника; бизнес сделки и юридически договори; човешки взаимоотношения; пощенски и куриерски услуги.

Когато Меркурий тръгне назад, се получават ето такива проблеми: губене на поща; компютърни сривове; закъснения на клиенти; автомобилни злополуки; семейни кавги; замъгляване на спомените; оставяне на вещи не където трябва; закъснения на самолети и влакове; неспазване на договори.

Много хора свързват ретроградния Меркурийсъс Закона на Мърфи: "Ако нещо може да се обърка, ще се обърка във възможно най-лошия момент." Той наистина се проявява доста по-често тъкмо в такива периоди. Тогава се случват големи катаклизми - например потъването на "Титаник" в средата на април 1912 г., опустошителното цунами в Азия в края на 2004 г., ураганът Катрина в средата на 2005 г.

Сведущите астролози препоръчват в такъв период да правим половината от нещата, които обикновено вършим. Така можем наистина да видим какви задължения сме се зарекли да изпълним и да се запитаме дали някои задачи не може да почакат някоя и друга седмица.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !