43-годишната Дони Василева е Мисис Баба 2015

22.01.2015 12:02 | Видян 3342 пъти

43-годишната Дони Василева е Мисис Баба 2015

За шести пореден път навръх Бабинден у нас е проведе конкурса "Мисис Баба 2015". Победителката стана 43-годишната Дони Василева, която е текстописец и автор на песента „Обичам те”, с която Софи Маринова представи страната ни на Евровизия преди няколко години.

Чаровната баба е родила три деца и има две внучета – на 6 и 3 годинки. Тя преживява тежка лична трагедия, когато в невръстна възраст едното ѝ дете умира. Въпреки болката тя продължава напред и отглежда двете си момичета, като междувременно успява да завърши висше образование и да гради кариера.

„На 25 кандидатствах в университет. Имам 3 висши образования и говоря няколко езика, Започнах и работа и отгледах децата си сама. Аз съм щастливо разведена”, сподели в студиото на „Преди обед” Дони.

Към днешна дата Василева е написала над 200 текстове на песни и участва в куп благотворителни инициативи. Дони издаде, че няма пластични операции, но не е против тях и ако ѝ се наложи, би си направила корекции.

„Ако има нужда някой ден, вероятно бих се възползвала. В средата, в която работя, тези неща се случват непрекъснато. Аз ги подкрепям и казвам на всички: „Когато от вас се изисква да сте красиви и да радвате публиката, разбира се, че ще си правите корекции, но не драстични”, категорична бе чаровната баба.

Снимка: Валери Захов

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Геният и Диви коне очакват зрителите...

Филмовите заглавия ще се излъчат на малкия екран от...

Няма коментари към тази новина !