Бременната Теодора спря участията си

21.01.2015 12:40 | Видян 2652 пъти

Бременната Теодора спря участията си

Теодора изненада всички с прекрасна новина – тя е в очакване на първата си рожба. Звездата на Diapason Records ще стане майка през месец април и не крие, че е силно развълнувана от предстоящото събитие. „Щастлива съм, много съм щастлива“, сподели певицата.

Изпълнителката никога не е обичала да споделя подробности за личния си живот и сега предпочете да запази мълчание поне за известно време, пише Блиц. Тя не е показвала човека до себе си, тъй като самият той не иска да е в публичното пространство и певицата уважава избора му.

Теодора признава, че в момента се чувства отлично, но въпреки това не е поемала участия от месец ноември заради състоянието си. „Предпочетох да се отдам на пълноценна почивка. Единственото, което направих бе да заснема последния ми клип „Пак и пак“, където вече бях бременна.“, сподели синеоката красавица.

Звездата на Diapason Records обещава, че майчинството няма да я откъсне от музикалната й кариера и веднага след раждането ще зарадва почитателите си с нови проекти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !