Кризата погълна рейтингови предавания

19.01.2015 16:22 | Видян 4948 пъти

Кризата погълна рейтингови предавания

В края на 2014-а стана ясно, че знакови предавания падат от екрана. Новото този път е, че причината не е нисък рейтинг. Слуховете за липса на пари са оплетени с такива за лични интереси, "удари под кръста" и откровени "предателства".

В най-голяма изненада за зрителите се превърна решението на Би Ти Ви да свали "Предай нататък". Може за някой то да изглежда "сълзливо", но до последното си издание в края на декември 2014-а "Предай нататък" държеше не просто добър рейтинг, но и изключително висок дял от зрителската аудитория, конкуриращ се кажи-речи само с този на новинарските емисии.

След като празничната атмосфера отмина, въпросът "Защо предаването пада?" бе заменен със "Заради кого пада?". Заговори се, че "Предай нататък" ще бъде сменено от "Истински истории" на продуцентите Иван и Андрей, където водеща ще е съпругата на Андрей - Ирина Тенчева.
Истината никога не е толкова проста. В големите медии "убеждаване" просто така, на приятелски начала, рядко се среща. Всичко е въпрос на пари и разчети, пише "България Днес".

На ухо от Би Ти Ви споделиха, че са предложили на Наталия Симеонова да води друго токшоу, но не толкова мащабно и скъпо, с друг екип. Водещата отказала с мотива, че иска да запази екипа си и не иска да се затваря само в студио и да "бърбори". Така вече се говори, че Наталия Симеонова и досегашният й екип ще акостират в Нова телевизия. Но не с "Предай нататък" - защото лицензът се държи от Би Ти Ви, а и явно подобно шоуто е скъпо дори за процъфтяващата във финансово отношение НТВ. Едно обаче е ясно - ефирно време за Наталия в „Нова“ има. "Прозорчето" се отвори, след като от медията признаха, че свалят предаването на Ани Салич "Извън новините". То не оправда очакванията за рейтинг, но от НТВ не приемат това като драма.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !